RÓLUNK

A ‘Minimal Style’ ötlete már elég régóta benne volt a levegőben, igaz, a név és az elképzeléseink keretbe foglalása csak két hónappal ezelőtt született meg. Bár egy álom valóra válásaként éltük meg ezt az időszakot, a kezdő lökést mégis egy akkor váratlan és negatív esemény idézte elő.

Így kellett lennie 🙂

Örömmel mutatjuk meg Nektek, hogy mit tartunk szépnek és egyedinek a nálunk még talán kevésbé ismert minimál stílusban, reméljük, hogy sokan követitek majd írásainkat, mindennapjainkat és azt a sok-sok újdonsággal teli új utat, amit ezentúl a dekorálás jegyében fogunk végigjárni.

Az egyedi tervezésben az egyszerű és letisztult stílust képviseljük, ami különösen fontos egy lakás dekorálásának szempontjából, hisz a kevesebb mindig több. Ez a legfőbb tulajdonsága a munkáinknak, amikkel azt szeretnénk kifejezni, hogy akár egy apró változtatás is elegendő ahhoz, hogy teljesen más képet kapjunk egy lakásról, szobáról, vagy falról.

Nézz körül, válassz valamit, vagy találj ki akármit, mi megtervezzük neked!
Nagyon fontosnak tartjuk, hogy minden ember más és egyedi, ezért lehetőséget adunk Neked, hogy az általad elképzelt dekorációkat megvalósítva, az otthonodat saját ötleteiddel tudd még szebbé varázsolni.

Mert számunkra minden ötlet fontos!
ujlogo

Szerzői jogok

A dekorációk, képek és a bejegyzések a Minimal Style saját tulajdonát képezik. Amennyiben talál a blogon olyan tartalmat, amely az Ön tulajdona és nem egyezik bele a használatába, kérem jelezze a megadott email címen. A blog bejegyzéseinek és képeinek használatáról a felhasználó köteles a Minimal Style jogos felhasználójának engedélyét kérni, az engedély után köteles a bejegyzésben megjelölni.