Közzétéve:

Ajánló: Falmatricák férfiaknak

falmatricák féfiaknakfalmatricák férfiaknakfalmatricák férfiaknakfalmatricák férfiaknak

Falmatricák férfiaknak – A sok csajos téma után végre a fiúknak is kedvezünk, most nekik segítünk inspirációt gyűjteni lakásuk dekorálásához.
Milyenek is a férfiak?! Mindent egyszerűbbnek és magától értetődőnek gondolnak a nőknél, ezért nem zsúfolják tele a lakásukat fölösleges kacatokkal, a praktikum és a funkcionalitás hívei, de nem vetik meg a szépet, sőt, sajátos elképzelésük van arról, hogy mi néz ki jól egy lakásban, de hát így van ez jól…Most nézzük, miket tudunk ajánlani nekik:
Xbox Kontollerek: Ezek a nagyszerű kis kütyük minden Xboxos otthonában megtalálhatóak, ahogy a dohányzóasztalokon, úgy a falon is rendkívül dekoratívan mutatnak.
Millenium Falcon, avagy az Ezeréves Sólyom: Az új Star Wars film kapcsán idén egyre többen behódoltak a SW őrületnek, ami persze jó dolog, szeretem látni, hogy a kicsik is érdeklődnek azok után a karakterek után, akiket még a szüleik láthattak a mozivásznon gyerekként. Személyes kötődésünk a sok-sok Staw Warsos matrica láttán szembetűnő, és nagy örömmel hirdetjük, hogy igenis menő az SW!!!
Batman Jel: Képregény, film, videójáték, azt hiszem, hogy aki szereti Batmant nem csalódhat, hiszen egészen sok módon találkozhat kedvenc hősével, aki mostantól a falaitokra is rákerülhet a közreműködésünkkel 🙂
Jordan Jel: Egy igazi szimbólum, egy ikon, egy sportlegenda és a logó, amiről mindenkinek ugyanaz jut az eszébe, a kosárlabda és a minőségi ruhák/cipők, így a mi palettánkról sem hiányozhat.
Darth Vader: Az az alapvetően gonosz és negatív karakter, akit a Baljós Árnyak után még inkább megkedveltünk Anakin Skywalker-ként. Aztán még inkább megsajnáltunk, mikor újranéztük a régi trilógiát, az újabb részek fényében…
New York Taxi: New York ikonikus sárga taxija, ami az első matricáink között volt, azóta is szeretjük és bátran ajánljuk mindenkinek!
Eat Sleep Game: Mit is mondhatnék?! Egy Gamer élete, reggeltől estig és estétől reggelig…
Stormtrooper//Rohamosztagos: Tipikusan azok a karakterek, akiket csak azért lehet szeretni, ahogyan kinéznek, habár én kiskoromban azért is szerettem őket, mert a régi trilógia egyik jelenetében Luke és Han magára ölt 1-1 rohamosztagos öltözéket, amiatt úgy gondoltam, hogy a rohamosztagos nem feltétlenül rossz ember…
Gamer: Hölgyeim, aki ha most ránéz a párjára és ugyanazt látja, mint a mellékelt ábrán, hatalmas peace!!!:D
R2D2//Star Wars: A SW legszerethetőbb kis robotja, aki teljesen véletlenül keveredik bele az események sűrűjébe és aki miatt minden egyes alkalommal izgulok, hogy Owen bácsi mégis őt vigye haza…

Remélem sikerült egy kicsit megmutatni, hogy milyen matricák illenek hozzátok, fiúk, a linkek alatt minden pontos paramétert is megtaláltok, rendelni üzenetben, telefonon vagy Facebook-on lehet!

Szép estét!
ujlogo

Közzétéve:

Ajánló – Matricák a gardróbba is!

matricák a gardróbbamatricák a gardróbbamatricák a gardróbba

Matricák a gardróbba – Manapság a nők számára talán a lakás legfontosabb része, akinek nincs, az pedig biztosan szeretne, de az biztos, minden nő számára fontos a ruhák rendezetten tartása. Nem feltétlenül egy külön szoba, lehet akár egy szekrény is, vagy egy paravánnal elválasztott fal, lényeg, hogy betöltse azt a funkciót, amire vágyunk, legyen pakolható, praktikus és ezek mellett még látványos is.

Ezúttal olyan matricákat alkottunk meg, amik tökéletesen passzolnak ezekbe a helyiségekbe, , illetve ez a téma ihlette őket. Lássuk őket kicsit közelebbről:

1. Cipők – az egyik fontos téma, ami nem hiányozhat, hisz minden nő imádja a cipőket
2. Női alak –  A Cape című illusztráció ihlette falmatrica, ami Garance Doré híres divat-illusztrátor műve volt eredetileg.
3. Vállfák – gondoltuk ötletes lenne ezekkel felmatricázni egy falat, egy biztos, nagyon látványos tud lenni
4. Rúzsok – mert ezekből sosem elég, és szintén a női karaktert hivatottak erősíteni egy szobán
5. Parfümos üveg – ami minden nőnél megtalálható, miért ne tennénk a falra is?! Itt éppen Valentino Valentinája látható 🙂
6. Női arc – Egy klasszikus tőlünk, hiszen imádjuk ezeket a rajzos printeket
7. Női lábak cipőben – Szuper látványos lehet egy nagyobb méretben, a magas sarkak szintén a nőiséget hangsúlyozzák
8. PRADA MARFA felirat – Az eredetileg egy művészeti tárgyat, Michael Elmgreen és Ingar Dragset alkotta és Texasban, a 90-es út mentén a senkiföldjén építették fel, Marfa várostól nem messze. Ez gyakorlatilag egy Prada butik, 2005-től áll a helyén és a fogyasztói társadalmat hivatott párhuzamba állítani a luxuscikkekkel. A Prada engedte a logó felhasználását, sőt, még az akkori kollekció darabjait is engedélyezte elhelyezni a ‘butikban’.Az art print azóta bejárta a világot, pl. a Gossip Girl című sorozatban is szerepelt. Az 1837 mérföld pedig a New York-i üzlettől mért távolság…

Reméljük, hogy tetszettek nektek ezek az új falmatricák és, hogy megtaláljátok bennük a számotokra kedves dekorációkat. Hamarosan ezekkel a dekorációkkal fog bővülni a kínálatunk!

Szép hétvégét kívánunk!
ujlogo

Közzétéve:

Ajánló : Csajos Falmatricák

Minden lakás más és más, így úgy gondoltuk, kezdünk egy ajánlósorozatot, aminek keretei között minden héten másféle stílusú lakásokat mutatunk be, természetesen kombinálva a nálunk kapható matricadekorációkkal, így segítve azokat, akik kicsit bizonytalankodnak abban, hogy milyen lakáshoz milyen színű és stílusú matricát válasszanak! Először a csajos falmatricák lesznek fókuszban

A dekorációink mellett egy-egy számunkra fontos gondolatot is megtalálhattok, ezek a képek nagyszerűen mutatják, hogyan is néz ki egy igazi csajos lakás 🙂 A képek alatt megtaláljátok a linkeket a konkrét falmatricákhoz, ha megtetszik valami, hívjatok minket bátran!

csajos matricák

Egy családban nehéz a közös lakást az ember saját ízlésének megfelelően berendezni, ám, aki olyan kivételes helyzetben van, hogy saját maga dönt ebben a kérdésben, vagy esetleg saját lakása van, vagy csak éppen szintén nők a lakótársak is, egy tökéletes csajos lakást tud kialakítani magának. Bár most itt a pink színek dominálnak, nem feltétlenül a színek mondják el a lakásról, hogy ki lakja, fontosak a finom kontrasztok, az ízléses berendezési tárgyak és, nem utolsó sorban a dekorációk, a faldekorációk is, amiknek kiválasztása a lakás színeitől soha nem lehet független.
Egy csajos lakásban mi a pinket, a púderrózsaszínt, szürkét, feketét, fehéret, mentát és korallt használnánk dekorációkhoz, ezek a színek tökéletesen passzolnak egymáshoz és ugyanúgy jól mutatnak bármilyen krémszín társaságában is.

Lány hajpánttal/Girl with hair Ribbon A már említett Roy Lichtenstein alkotásiból merítettünk, aminkor megalkottuk ezeket a női arcokat…

Szemek/Eyes – Egy fésülködő asztal felett például kitűnő helyet kapna ez a dekoráció

csajos matricák

Geometrikus szív/Alakzatokból kirakott szív – Egy igazi női lakásból nem hiányozhat a szív motívum valamilyen formája

Táncoló lány/Dancing Girl – Finomság, légiesség, könnyedség, amiért minden nő rajong a balerinákért és olyannyira, hogy szívesen jelenítjük meg őket a falainkon is

Kis Unikornisok/Little Unicorn – Igérjük, hogy visszatérő téma lesz nálunk ezeknek a varázslatos lényeknek az ábrázolása, mert Unikornisok igenis léteznek 🙂

Love/Szeretet – Ismét a pop-art előtt tisztelgünk, amikor ezt a dekorációt emlegetjük, 1967-ben alkotta meg az eredetit Robert Indiana, amit valljuk be kevesen tudnak, ahhoz képest, hogy a felirat azóta már bejárta a világot, szinte minden nap találkozunk vele, csaknem ugyanabban a formában.

Start each day with a grateful heart /Kezdj minden napot hálás szívvel Imádjuk a pozitív gondolatokat, mostanában elég sokan mantrázzák reggelente magunkban ezeket a dolgokat, főleg a nők, így persze elengedhetetlen, hogy a lakásuk része legyen valamilyen pozitív gondolat, felirat formájában.

Nos, ilyenek a nők, mindent, ami a szívükhöz közeli, igyekeznek elhelyezni a lakásukban is, ha eddig vaciláltatok, milyen is legyen a lakásotok/szobátok, nézzetek magatokba. A rátok jellemző dolgok és nektek tetsző színek mindig választ adnak ezekre a kérdésekre, és persze arra is, hogy melyik falmatricát válasszátok a dekorációink közül 🙂

Kellemes délutánt,
ujlogo

Közzétéve:

Matricák bútorra?!

Nagyon elterjedtek mostanság a falra való matricák, szinte nem is ismerek olyan embert, aki ne tudná, miről is van szó, nem vett volna ezidáig vagy nem szeretne a későbbiekben. Talán a legpraktikusabb módja a fal dekorálásának, hiszen bárki képes feltenni, a megfelelő háttérinformációk birtokában. A falmatricák felhelyezéséről már írtunk külön bejegyzést, ha érdekel, gyorsan nézz utána!

Azonban én most egy kicsit azt szeretném bemutatni, ami még ezen is túlmegy, a matricákat nem csak falra, hanem hűtőszekrényre, mosógépre, ablakra vagy szekrényekre is ugyanúgy felragaszthatjuk. Most persze mondhatná bárki, hogy ez egyáltalán nem új keletű, hiszen már 10-15 éve is a Turbó rágóban található matricákkal teleragasztottuk a szekrényt, bár közel sem összehasonlítható esztétikai élményben a két dolog. Úgy látszik, most újra előjön, egy kifinomult formában, amit meg is fogok mutatni.

De miért tenném a szekrényre, ha ott a fal?

Miért ne?! Olyan világot élünk, ahol már minden műalkotás és mindennek szépnek kell lennie körülöttünk, és ezt persze meg is kell mutatnunk a Facebook-on vagy az Instagramon, senki sem akar beállni a sorba, mindenki újat és egyedit akar mutatni magából, akár ruhákról, sminkről, autókról vagy lakberendezésről van szó. Utóbbinál maradva már az egyik legfontosabb szempont pl. a dekorálásnál is, hogy majd hogyan tudom eltávoltani/lecserélni? Az ember 1-2 évente át szeretné festeni a falat és mindig mást szeretne rátenni, eszébe sincs tíz évig ugyanazt nézni. Itt jönnek be a képbe azok a felületek, ahonnan villámgyorsan eltávolíthatóak a dekorációk és akár évszaknak megfelelően kicserélhetőek, vagy éppen csak azért, hogy menjenek egy párnához a kanapén.

Íme néhány szemet gyönyörködtető példát:

1
Tehát szekrényre, bármilyen bútorra vagy akár hűtőszekrényünkre is feltehetünk ezekből a matricákból, melyeket aztán nagyon könnyen is el tudjuk majd távolítani. Ez a nagy előnyük!

Hamarosan bemutatkozik a bútor-matrica kollekciónk, addig is gyűjts ötleteket ezekből a képekből, és ha valamelyik megtetszett, vagy inspirált, ne habozz, hívj minket és mi megcsináljuk neked!:)

A Te ötleted fontos számunkra!
ujlogo

Közzétéve:

Litte Swan Falmatrica

Little Swan // Kis hattyú

FALMATRICA

Az alábbi csomagokban kapható:

Kis csomag –  1.790t Ft Tartalma: 10 db matrica 8×8 cm-es méretben
Nagy csomag – 2.790 Ft Tartalma : 20 db matrica 8×8 cm-es méretben

Szállítás: INGYENES!

Rendeléshez vedd fel velünk a kapcsolatot!

Az alábbi színekben rendelheted meg:
C:AGIAruhazKEPCSERERal-Classic-colours.pdf

Közzétéve:

Little Swan

minimalstyle-swanLittle Swan // Kis hattyú

FALMATRICA

Az alábbi csomagokban kapható:

Kis csomag –  1.790t Ft Tartalma: 10 db matrica 8×8 cm-es méretben
Nagy csomag – 2.790 Ft Tartalma : 20 db matrica 8×8 cm-es méretben

Szállítás: INGYENES!

Rendeléshez vedd fel velünk a kapcsolatot!

Az alábbi színekben rendelheted meg:
C:AGIAruhazKEPCSERERal-Classic-colours.pdf

Közzétéve:

Star Wars Mini

starwarsminibStar Wars Mini

FALMATRICÁK

Az alábbi csomagokban kapható:
Kis csomag – 1.790Ft Tartalma: 9 db matrica 7×10 cm-es méretben (3-3-3 db)

Nagy csomag – 2.790 Ft Tartalma: 18 db matrica 7×10-es méretben (6-6-6)

Szállítás: INGYENES!

További Star Wars matricákat találsz még nálunk, így könnyebben ki tudod választani a számodra megfelelőt! Nézz szét termékeink között!

Rendeléshez keress minket e-mailben vagy Facebook üzenetben!

Ezekben a színekben kérheted:

C:AGIAruhazKEPCSERERal-Classic-colours.pdf

Közzétéve:

Unicorn Falmatrica

Little Unicorn // Kis Unikornis

FALMATRICA

Az alábbi csomagokban kapható:

Kis csomag – 1.790Ft Tartalma: 10 db matrica 7×10 cm-es méretben
Nagy csomag – 2.790 Ft Tartalma: 20 db matrica 7×10-es méretben

Szállítás: INGYENES!

A következő színekben rendelhető:

C:AGIAruhazKEPCSERERal-Classic-colours.pdf

Közzétéve:

Little Unicorn

minimalstyle-unicorn Little Unicorn // Kis Unikornis

FALMATRICA

Az alábbi csomagokban kapható:

Kis csomag – 1.790Ft Tartalma: 10 db matrica 7×10 cm-es méretben
Nagy csomag – 2.790 Ft Tartalma: 20 db matrica 7×10-es méretben

Szállítás: INGYENES!

A következő színekben rendelhető:

C:AGIAruhazKEPCSERERal-Classic-colours.pdf

Közzétéve:

Eat Me POSZTER KERETBEN

Eat Me//Egyél meg

Poszter-anyagú kép, válaszható fekete vagy fehér keretben!

Ezekben a méretekben kapható:

-19×25 cm – 2.590 Ft
-25×30 cm – 3.590 Ft

SZÁLLÍTÁS: 1.290 Ft

Rendeléshez vedd fel velünk a kapcsolatot!
eatme