INFO

TUDNIVALÓK:

A falmatrica felhelyezése nem igényel külön szaktudást, ennek ellenére gondosan odafigyelve és minden információ tudatában érdemes feltenni őket,a felhelyezés segítségére minden esetben fogsz kapni egy Használati Utasítást, amit itt is el tudsz olvasni: használati utasítás!

A kisebb méretű falmatricáink egy kicsit eltérnek a nagyobbaktól, erre is készítettünk külön használati utasítást, olvasd el, ha apróbb matricát vásárolsz tőlünk!

Amikre ezen kívül még fontos odafigyelni:

– A falmatricák csak jó minőségű falfelületre tapadnak fel, tehát az a fal, ami meszes, pergő, nedves, laza állagú felületen nem tapad meg a matrica. A nem megfelelő fallal még az is probléma, hogy erre az applikáló fólia rátapad és leszedheti vele együtt a fal egy rétegét. Ezért nagyon fontos, hogy csak sima és jó felületre ragasszátok, mert az ezekből kifolyó esetleges károkért felelősséget nem tudunk vállalni.

TIPP: a legegyszerűbb módja, hogy tesztelj egy falat, ha végighúzod erősen rajta az ujjad. Ha megnézed, és megfelelő a felületed, nem szabad az ujjadon nyomot hagynia a falnak.

– A frissen festett fal is kizáró ok, ebben az esetben várj 1-2 hetet a dekorációd felhelyezésével, azonban ezt a falat is tisztítsd meg minden esetben a portól.

-Ha a falon már több réteg festék van, szintén növeli annak a kockázatát, hogy az applikáló fólia leszedésénél a festés megsérül.

– A dekorálásnál nem muszáj mindig csak falakban gondolkodnod, ezek a matricák kiválóan feltapadnak az ablaküvegre, mosógépre, hűtőszekrényre vagy a csempére és egyéb fafelületekre. Azonban a megrendelésnél ezeket a felhasználási területeket mindenképpen tudasd velünk, hiszen minden felülethez vannak speciális anyagok, amikből a matricák készülnek. Persze ezekben az esetekben sem elhanyagolható a felület megtisztítása.

Az interneten már számtalan videót lehet találnia falmatrica felhelyezésével kapcsolatban, mi is igyekszünk majd minnél több videót illetve képanyagot összerakni annak érdekében, hogy biztosan és nyugodtan vághass neki a dekorálásnak!

Kellemes díszítgetést kívánunk!
falmatrica felhelyezése