Posted on Hozzászólás most!

Ajánló: Falmatricák férfiaknak

falmatricák féfiaknakfalmatricák férfiaknakfalmatricák férfiaknakfalmatricák férfiaknak

Falmatricák férfiaknak – A sok csajos téma után végre a fiúknak is kedvezünk, most nekik segítünk inspirációt gyűjteni lakásuk dekorálásához.
Milyenek is a férfiak?! Mindent egyszerűbbnek és magától értetődőnek gondolnak a nőknél, ezért nem zsúfolják tele a lakásukat fölösleges kacatokkal, a praktikum és a funkcionalitás hívei, de nem vetik meg a szépet, sőt, sajátos elképzelésük van arról, hogy mi néz ki jól egy lakásban, de hát így van ez jól…Most nézzük, miket tudunk ajánlani nekik:
Xbox Kontollerek: Ezek a nagyszerű kis kütyük minden Xboxos otthonában megtalálhatóak, ahogy a dohányzóasztalokon, úgy a falon is rendkívül dekoratívan mutatnak.
Millenium Falcon, avagy az Ezeréves Sólyom: Az új Star Wars film kapcsán idén egyre többen behódoltak a SW őrületnek, ami persze jó dolog, szeretem látni, hogy a kicsik is érdeklődnek azok után a karakterek után, akiket még a szüleik láthattak a mozivásznon gyerekként. Személyes kötődésünk a sok-sok Staw Warsos matrica láttán szembetűnő, és nagy örömmel hirdetjük, hogy igenis menő az SW!!!
Batman Jel: Képregény, film, videójáték, azt hiszem, hogy aki szereti Batmant nem csalódhat, hiszen egészen sok módon találkozhat kedvenc hősével, aki mostantól a falaitokra is rákerülhet a közreműködésünkkel 🙂
Jordan Jel: Egy igazi szimbólum, egy ikon, egy sportlegenda és a logó, amiről mindenkinek ugyanaz jut az eszébe, a kosárlabda és a minőségi ruhák/cipők, így a mi palettánkról sem hiányozhat.
Darth Vader: Az az alapvetően gonosz és negatív karakter, akit a Baljós Árnyak után még inkább megkedveltünk Anakin Skywalker-ként. Aztán még inkább megsajnáltunk, mikor újranéztük a régi trilógiát, az újabb részek fényében…
New York Taxi: New York ikonikus sárga taxija, ami az első matricáink között volt, azóta is szeretjük és bátran ajánljuk mindenkinek!
Eat Sleep Game: Mit is mondhatnék?! Egy Gamer élete, reggeltől estig és estétől reggelig…
Stormtrooper//Rohamosztagos: Tipikusan azok a karakterek, akiket csak azért lehet szeretni, ahogyan kinéznek, habár én kiskoromban azért is szerettem őket, mert a régi trilógia egyik jelenetében Luke és Han magára ölt 1-1 rohamosztagos öltözéket, amiatt úgy gondoltam, hogy a rohamosztagos nem feltétlenül rossz ember…
Gamer: Hölgyeim, aki ha most ránéz a párjára és ugyanazt látja, mint a mellékelt ábrán, hatalmas peace!!!:D
R2D2//Star Wars: A SW legszerethetőbb kis robotja, aki teljesen véletlenül keveredik bele az események sűrűjébe és aki miatt minden egyes alkalommal izgulok, hogy Owen bácsi mégis őt vigye haza…

Remélem sikerült egy kicsit megmutatni, hogy milyen matricák illenek hozzátok, fiúk, a linkek alatt minden pontos paramétert is megtaláltok, rendelni üzenetben, telefonon vagy Facebook-on lehet!

Szép estét!
ujlogo

Posted on Hozzászólás most!

Ajánló – Matricák a gardróbba is!

matricák a gardróbbamatricák a gardróbbamatricák a gardróbba

Matricák a gardróbba – Manapság a nők számára talán a lakás legfontosabb része, akinek nincs, az pedig biztosan szeretne, de az biztos, minden nő számára fontos a ruhák rendezetten tartása. Nem feltétlenül egy külön szoba, lehet akár egy szekrény is, vagy egy paravánnal elválasztott fal, lényeg, hogy betöltse azt a funkciót, amire vágyunk, legyen pakolható, praktikus és ezek mellett még látványos is.

Ezúttal olyan matricákat alkottunk meg, amik tökéletesen passzolnak ezekbe a helyiségekbe, , illetve ez a téma ihlette őket. Lássuk őket kicsit közelebbről:

1. Cipők – az egyik fontos téma, ami nem hiányozhat, hisz minden nő imádja a cipőket
2. Női alak –  A Cape című illusztráció ihlette falmatrica, ami Garance Doré híres divat-illusztrátor műve volt eredetileg.
3. Vállfák – gondoltuk ötletes lenne ezekkel felmatricázni egy falat, egy biztos, nagyon látványos tud lenni
4. Rúzsok – mert ezekből sosem elég, és szintén a női karaktert hivatottak erősíteni egy szobán
5. Parfümos üveg – ami minden nőnél megtalálható, miért ne tennénk a falra is?! Itt éppen Valentino Valentinája látható 🙂
6. Női arc – Egy klasszikus tőlünk, hiszen imádjuk ezeket a rajzos printeket
7. Női lábak cipőben – Szuper látványos lehet egy nagyobb méretben, a magas sarkak szintén a nőiséget hangsúlyozzák
8. PRADA MARFA felirat – Az eredetileg egy művészeti tárgyat, Michael Elmgreen és Ingar Dragset alkotta és Texasban, a 90-es út mentén a senkiföldjén építették fel, Marfa várostól nem messze. Ez gyakorlatilag egy Prada butik, 2005-től áll a helyén és a fogyasztói társadalmat hivatott párhuzamba állítani a luxuscikkekkel. A Prada engedte a logó felhasználását, sőt, még az akkori kollekció darabjait is engedélyezte elhelyezni a ‘butikban’.Az art print azóta bejárta a világot, pl. a Gossip Girl című sorozatban is szerepelt. Az 1837 mérföld pedig a New York-i üzlettől mért távolság…

Reméljük, hogy tetszettek nektek ezek az új falmatricák és, hogy megtaláljátok bennük a számotokra kedves dekorációkat. Hamarosan ezekkel a dekorációkkal fog bővülni a kínálatunk!

Szép hétvégét kívánunk!
ujlogo

Posted on Hozzászólás most!

Ajánló : Csajos Falmatricák

Minden lakás más és más, így úgy gondoltuk, kezdünk egy ajánlósorozatot, aminek keretei között minden héten másféle stílusú lakásokat mutatunk be, természetesen kombinálva a nálunk kapható matricadekorációkkal, így segítve azokat, akik kicsit bizonytalankodnak abban, hogy milyen lakáshoz milyen színű és stílusú matricát válasszanak! Először a csajos falmatricák lesznek fókuszban

A dekorációink mellett egy-egy számunkra fontos gondolatot is megtalálhattok, ezek a képek nagyszerűen mutatják, hogyan is néz ki egy igazi csajos lakás 🙂 A képek alatt megtaláljátok a linkeket a konkrét falmatricákhoz, ha megtetszik valami, hívjatok minket bátran!

csajos matricák

Egy családban nehéz a közös lakást az ember saját ízlésének megfelelően berendezni, ám, aki olyan kivételes helyzetben van, hogy saját maga dönt ebben a kérdésben, vagy esetleg saját lakása van, vagy csak éppen szintén nők a lakótársak is, egy tökéletes csajos lakást tud kialakítani magának. Bár most itt a pink színek dominálnak, nem feltétlenül a színek mondják el a lakásról, hogy ki lakja, fontosak a finom kontrasztok, az ízléses berendezési tárgyak és, nem utolsó sorban a dekorációk, a faldekorációk is, amiknek kiválasztása a lakás színeitől soha nem lehet független.
Egy csajos lakásban mi a pinket, a púderrózsaszínt, szürkét, feketét, fehéret, mentát és korallt használnánk dekorációkhoz, ezek a színek tökéletesen passzolnak egymáshoz és ugyanúgy jól mutatnak bármilyen krémszín társaságában is.

Lány hajpánttal/Girl with hair Ribbon A már említett Roy Lichtenstein alkotásiból merítettünk, aminkor megalkottuk ezeket a női arcokat…

Szemek/Eyes – Egy fésülködő asztal felett például kitűnő helyet kapna ez a dekoráció

csajos matricák

Geometrikus szív/Alakzatokból kirakott szív – Egy igazi női lakásból nem hiányozhat a szív motívum valamilyen formája

Táncoló lány/Dancing Girl – Finomság, légiesség, könnyedség, amiért minden nő rajong a balerinákért és olyannyira, hogy szívesen jelenítjük meg őket a falainkon is

Kis Unikornisok/Little Unicorn – Igérjük, hogy visszatérő téma lesz nálunk ezeknek a varázslatos lényeknek az ábrázolása, mert Unikornisok igenis léteznek 🙂

Love/Szeretet – Ismét a pop-art előtt tisztelgünk, amikor ezt a dekorációt emlegetjük, 1967-ben alkotta meg az eredetit Robert Indiana, amit valljuk be kevesen tudnak, ahhoz képest, hogy a felirat azóta már bejárta a világot, szinte minden nap találkozunk vele, csaknem ugyanabban a formában.

Start each day with a grateful heart /Kezdj minden napot hálás szívvel Imádjuk a pozitív gondolatokat, mostanában elég sokan mantrázzák reggelente magunkban ezeket a dolgokat, főleg a nők, így persze elengedhetetlen, hogy a lakásuk része legyen valamilyen pozitív gondolat, felirat formájában.

Nos, ilyenek a nők, mindent, ami a szívükhöz közeli, igyekeznek elhelyezni a lakásukban is, ha eddig vaciláltatok, milyen is legyen a lakásotok/szobátok, nézzetek magatokba. A rátok jellemző dolgok és nektek tetsző színek mindig választ adnak ezekre a kérdésekre, és persze arra is, hogy melyik falmatricát válasszátok a dekorációink közül 🙂

Kellemes délutánt,
ujlogo

Posted on Hozzászólás most!

Matricák bútorra?!

Nagyon elterjedtek mostanság a falra való matricák, szinte nem is ismerek olyan embert, aki ne tudná, miről is van szó, nem vett volna ezidáig vagy nem szeretne a későbbiekben. Talán a legpraktikusabb módja a fal dekorálásának, hiszen bárki képes feltenni, a megfelelő háttérinformációk birtokában. A falmatricák felhelyezéséről már írtunk külön bejegyzést, ha érdekel, gyorsan nézz utána!

Azonban én most egy kicsit azt szeretném bemutatni, ami még ezen is túlmegy, a matricákat nem csak falra, hanem hűtőszekrényre, mosógépre, ablakra vagy szekrényekre is ugyanúgy felragaszthatjuk. Most persze mondhatná bárki, hogy ez egyáltalán nem új keletű, hiszen már 10-15 éve is a Turbó rágóban található matricákkal teleragasztottuk a szekrényt, bár közel sem összehasonlítható esztétikai élményben a két dolog. Úgy látszik, most újra előjön, egy kifinomult formában, amit meg is fogok mutatni.

De miért tenném a szekrényre, ha ott a fal?

Miért ne?! Olyan világot élünk, ahol már minden műalkotás és mindennek szépnek kell lennie körülöttünk, és ezt persze meg is kell mutatnunk a Facebook-on vagy az Instagramon, senki sem akar beállni a sorba, mindenki újat és egyedit akar mutatni magából, akár ruhákról, sminkről, autókról vagy lakberendezésről van szó. Utóbbinál maradva már az egyik legfontosabb szempont pl. a dekorálásnál is, hogy majd hogyan tudom eltávoltani/lecserélni? Az ember 1-2 évente át szeretné festeni a falat és mindig mást szeretne rátenni, eszébe sincs tíz évig ugyanazt nézni. Itt jönnek be a képbe azok a felületek, ahonnan villámgyorsan eltávolíthatóak a dekorációk és akár évszaknak megfelelően kicserélhetőek, vagy éppen csak azért, hogy menjenek egy párnához a kanapén.

Íme néhány szemet gyönyörködtető példát:

1
Tehát szekrényre, bármilyen bútorra vagy akár hűtőszekrényünkre is feltehetünk ezekből a matricákból, melyeket aztán nagyon könnyen is el tudjuk majd távolítani. Ez a nagy előnyük!

Hamarosan bemutatkozik a bútor-matrica kollekciónk, addig is gyűjts ötleteket ezekből a képekből, és ha valamelyik megtetszett, vagy inspirált, ne habozz, hívj minket és mi megcsináljuk neked!:)

A Te ötleted fontos számunkra!
ujlogo

Posted on 2 hozzászólás

Hogyan használd? Segítünk!

Nem tudod, hogyan használd?Nem mersz belevágni? Lennének ötleteid de félsz, hogy nem sikerülne?Épp emiatt szeretnénk minnél több bejegyzéssel segíteni, hogy magabiztosan vághass bele lakásod szépítgetésébe. Most megmutatjuk, hogyan teheted fel lakásod falaira egyszerűen és pontosan a választott matricákat. A matricák felhelyezéséről külön menüpontban is olvashatsz, illetve készítettünk számodra egy használati útmutatót is:) Azonban néha sokkal szívesebben nézegetek képeket magam is, útmutató leírások helyett, így elhatároztuk, hogy minden egyes dekoráció felrakását dokumentálni fogjuk, amit csak készítünk.

A múlt héten sikerült dokumentálnunk, hogyan rakunk fel mi egy falmatricát, ahogy az első képeken is látszik, először bemértük, hol is lesz majd a helye (természetesen azután, hogy felfektettük egy asztalra és rásimítottuk a mintát a hordozópapírra).

hogyan
hogyan

Oda is ragasztottuk a falhoz a dekorációt, hogy majd fokozatosan húzzuk le a hordozópapírról, e végül úgy döntöttünk, hogy mégis leszedjük, hisz nem akkora ez a dekoráció.
hogyan

hogyan
Amikor feltettük a falra, már a hordozópapír nélkül, próbáltam minnél jobban rásimítani a mintát a falra úgy, hogy az applikálófóliát kihagyjam, hiszen azt majd úgy is el kell távolítani, fölöslegesen nem kell rátapadnia ennél jobban a falra. A simításhoz teljesen megfelelő eszköz egy rongy, de akár simítót is beszerezhetsz, vagy -ahogy én tettem-, előveheted az autódból a jégkaparót is, tökéletes lesz hozzá.
Utána nagyon óvatosan elkezdtem lehúzni a fóliát, nagy szögben és nagyon lassan, figyelve a dekorációra, hogy az minden esetben a falon maradjon, az ujjaimmal rásegítve, ha egy-egy részlet mégis a fólián akarna maradni.

És ilyen lett:
hogyan
Most az egyik kedvencem ez a szép lámpa, amit szinte bárhova el tudnék képzelni, annyira fel tudja dobni a teret. A továbbiakban is igyekszünk majd minden felrakást megörökíteni, hogy te is lásd, egyáltalán nem bonyolult egy ilyet ‘megalkotni’.

Ezt a dekorációnkat ITT tudod megvásárolni, bármilyen kérdéseddel pedig keress minket bizalommal.

Kövessetek minket továbbra is, hiszen nagyon érdekes cikkekkel készülünk a falmatricáinkról!

Olvastad már a bútor matricákról írt bejegyzést? Nagyon érdekes, ajánlom figyelmedbe!

Szép hétvégét,
ujlogo

Posted on Hozzászólás most!

Bemutatkozás

Matrica tervezés – Végre bemutathatjuk nektek saját, egyedi falmatrica-kollekciónkat. Nem is tudjátok, mennyire vártam, hogy végre ezt írhassam 🙂

Célunk, hogy megmutathassuk, az egyszerű és apró dolgok/dekorációk is képesek arra, hogy teljesen átformálják a környezetünket. Ebből kifolyólag és persze a nevünkhöz hűen is, a kevesebb mindig több elvében látjuk a lakberendezés és lakásdekorálás lényegét.

A kezdő kollekciónk nagyon sokszínűre sikeredett, megpróbáltuk a számunkra egyedi és nekünk tetsző formákat új köntösbe foglalni, vannak egészen bonyolult, de hihetetlenül egyszerű matricák is közöttük. A legfontosabb gondolat, amit célként kitűztünk, az, hogy nem csak az előre elkészített dekorációnkat szeretnénk veled megismertetni, hanem mi is szeretnénk megismerni, hogy Neked milyen ötleteid vannak saját lakásod dekorálásához?! Ha van elképzelésed, mi megtervezzük Neked és így biztosan csak a Te otthonodban lesz meg az a dekoráció. Az inspiráció bárhonnan érkezhet, az ötletek tárháza pedig végtelen.

A Blogon szó lesz ezeknek a dekorációknak a felhelyezéséről, igyekszünk majd videóanyagokat és sok-sok képet is készíteni, hogy minnél egyszerűbb lehessen számodra a felrakás.

Várunk titeket ide és a Facebookra is sok-sok szeretettel!
matrica tervezés