Posted on Hozzászólás most!

Ajánló: Falmatricák férfiaknak

falmatricák féfiaknakfalmatricák férfiaknakfalmatricák férfiaknakfalmatricák férfiaknak

Falmatricák férfiaknak – A sok csajos téma után végre a fiúknak is kedvezünk, most nekik segítünk inspirációt gyűjteni lakásuk dekorálásához.
Milyenek is a férfiak?! Mindent egyszerűbbnek és magától értetődőnek gondolnak a nőknél, ezért nem zsúfolják tele a lakásukat fölösleges kacatokkal, a praktikum és a funkcionalitás hívei, de nem vetik meg a szépet, sőt, sajátos elképzelésük van arról, hogy mi néz ki jól egy lakásban, de hát így van ez jól…Most nézzük, miket tudunk ajánlani nekik:
Xbox Kontollerek: Ezek a nagyszerű kis kütyük minden Xboxos otthonában megtalálhatóak, ahogy a dohányzóasztalokon, úgy a falon is rendkívül dekoratívan mutatnak.
Millenium Falcon, avagy az Ezeréves Sólyom: Az új Star Wars film kapcsán idén egyre többen behódoltak a SW őrületnek, ami persze jó dolog, szeretem látni, hogy a kicsik is érdeklődnek azok után a karakterek után, akiket még a szüleik láthattak a mozivásznon gyerekként. Személyes kötődésünk a sok-sok Staw Warsos matrica láttán szembetűnő, és nagy örömmel hirdetjük, hogy igenis menő az SW!!!
Batman Jel: Képregény, film, videójáték, azt hiszem, hogy aki szereti Batmant nem csalódhat, hiszen egészen sok módon találkozhat kedvenc hősével, aki mostantól a falaitokra is rákerülhet a közreműködésünkkel 🙂
Jordan Jel: Egy igazi szimbólum, egy ikon, egy sportlegenda és a logó, amiről mindenkinek ugyanaz jut az eszébe, a kosárlabda és a minőségi ruhák/cipők, így a mi palettánkról sem hiányozhat.
Darth Vader: Az az alapvetően gonosz és negatív karakter, akit a Baljós Árnyak után még inkább megkedveltünk Anakin Skywalker-ként. Aztán még inkább megsajnáltunk, mikor újranéztük a régi trilógiát, az újabb részek fényében…
New York Taxi: New York ikonikus sárga taxija, ami az első matricáink között volt, azóta is szeretjük és bátran ajánljuk mindenkinek!
Eat Sleep Game: Mit is mondhatnék?! Egy Gamer élete, reggeltől estig és estétől reggelig…
Stormtrooper//Rohamosztagos: Tipikusan azok a karakterek, akiket csak azért lehet szeretni, ahogyan kinéznek, habár én kiskoromban azért is szerettem őket, mert a régi trilógia egyik jelenetében Luke és Han magára ölt 1-1 rohamosztagos öltözéket, amiatt úgy gondoltam, hogy a rohamosztagos nem feltétlenül rossz ember…
Gamer: Hölgyeim, aki ha most ránéz a párjára és ugyanazt látja, mint a mellékelt ábrán, hatalmas peace!!!:D
R2D2//Star Wars: A SW legszerethetőbb kis robotja, aki teljesen véletlenül keveredik bele az események sűrűjébe és aki miatt minden egyes alkalommal izgulok, hogy Owen bácsi mégis őt vigye haza…

Remélem sikerült egy kicsit megmutatni, hogy milyen matricák illenek hozzátok, fiúk, a linkek alatt minden pontos paramétert is megtaláltok, rendelni üzenetben, telefonon vagy Facebook-on lehet!

Szép estét!
ujlogo

Vélemény, hozzászólás?