Posted on Hozzászólás most!

Ajánló – Matricák a gardróbba is!

matricák a gardróbbamatricák a gardróbbamatricák a gardróbba

Matricák a gardróbba – Manapság a nők számára talán a lakás legfontosabb része, akinek nincs, az pedig biztosan szeretne, de az biztos, minden nő számára fontos a ruhák rendezetten tartása. Nem feltétlenül egy külön szoba, lehet akár egy szekrény is, vagy egy paravánnal elválasztott fal, lényeg, hogy betöltse azt a funkciót, amire vágyunk, legyen pakolható, praktikus és ezek mellett még látványos is.

Ezúttal olyan matricákat alkottunk meg, amik tökéletesen passzolnak ezekbe a helyiségekbe, , illetve ez a téma ihlette őket. Lássuk őket kicsit közelebbről:

1. Cipők – az egyik fontos téma, ami nem hiányozhat, hisz minden nő imádja a cipőket
2. Női alak –  A Cape című illusztráció ihlette falmatrica, ami Garance Doré híres divat-illusztrátor műve volt eredetileg.
3. Vállfák – gondoltuk ötletes lenne ezekkel felmatricázni egy falat, egy biztos, nagyon látványos tud lenni
4. Rúzsok – mert ezekből sosem elég, és szintén a női karaktert hivatottak erősíteni egy szobán
5. Parfümos üveg – ami minden nőnél megtalálható, miért ne tennénk a falra is?! Itt éppen Valentino Valentinája látható 🙂
6. Női arc – Egy klasszikus tőlünk, hiszen imádjuk ezeket a rajzos printeket
7. Női lábak cipőben – Szuper látványos lehet egy nagyobb méretben, a magas sarkak szintén a nőiséget hangsúlyozzák
8. PRADA MARFA felirat – Az eredetileg egy művészeti tárgyat, Michael Elmgreen és Ingar Dragset alkotta és Texasban, a 90-es út mentén a senkiföldjén építették fel, Marfa várostól nem messze. Ez gyakorlatilag egy Prada butik, 2005-től áll a helyén és a fogyasztói társadalmat hivatott párhuzamba állítani a luxuscikkekkel. A Prada engedte a logó felhasználását, sőt, még az akkori kollekció darabjait is engedélyezte elhelyezni a ‘butikban’.Az art print azóta bejárta a világot, pl. a Gossip Girl című sorozatban is szerepelt. Az 1837 mérföld pedig a New York-i üzlettől mért távolság…

Reméljük, hogy tetszettek nektek ezek az új falmatricák és, hogy megtaláljátok bennük a számotokra kedves dekorációkat. Hamarosan ezekkel a dekorációkkal fog bővülni a kínálatunk!

Szép hétvégét kívánunk!
ujlogo

Vélemény, hozzászólás?