Posted on Hozzászólás most!

Matricák bútorra?!

Nagyon elterjedtek mostanság a falra való matricák, szinte nem is ismerek olyan embert, aki ne tudná, miről is van szó, nem vett volna ezidáig vagy nem szeretne a későbbiekben. Talán a legpraktikusabb módja a fal dekorálásának, hiszen bárki képes feltenni, a megfelelő háttérinformációk birtokában. A falmatricák felhelyezéséről már írtunk külön bejegyzést, ha érdekel, gyorsan nézz utána!

Azonban én most egy kicsit azt szeretném bemutatni, ami még ezen is túlmegy, a matricákat nem csak falra, hanem hűtőszekrényre, mosógépre, ablakra vagy szekrényekre is ugyanúgy felragaszthatjuk. Most persze mondhatná bárki, hogy ez egyáltalán nem új keletű, hiszen már 10-15 éve is a Turbó rágóban található matricákkal teleragasztottuk a szekrényt, bár közel sem összehasonlítható esztétikai élményben a két dolog. Úgy látszik, most újra előjön, egy kifinomult formában, amit meg is fogok mutatni.

De miért tenném a szekrényre, ha ott a fal?

Miért ne?! Olyan világot élünk, ahol már minden műalkotás és mindennek szépnek kell lennie körülöttünk, és ezt persze meg is kell mutatnunk a Facebook-on vagy az Instagramon, senki sem akar beállni a sorba, mindenki újat és egyedit akar mutatni magából, akár ruhákról, sminkről, autókról vagy lakberendezésről van szó. Utóbbinál maradva már az egyik legfontosabb szempont pl. a dekorálásnál is, hogy majd hogyan tudom eltávoltani/lecserélni? Az ember 1-2 évente át szeretné festeni a falat és mindig mást szeretne rátenni, eszébe sincs tíz évig ugyanazt nézni. Itt jönnek be a képbe azok a felületek, ahonnan villámgyorsan eltávolíthatóak a dekorációk és akár évszaknak megfelelően kicserélhetőek, vagy éppen csak azért, hogy menjenek egy párnához a kanapén.

Íme néhány szemet gyönyörködtető példát:

1
Tehát szekrényre, bármilyen bútorra vagy akár hűtőszekrényünkre is feltehetünk ezekből a matricákból, melyeket aztán nagyon könnyen is el tudjuk majd távolítani. Ez a nagy előnyük!

Hamarosan bemutatkozik a bútor-matrica kollekciónk, addig is gyűjts ötleteket ezekből a képekből, és ha valamelyik megtetszett, vagy inspirált, ne habozz, hívj minket és mi megcsináljuk neked!:)

A Te ötleted fontos számunkra!
ujlogo

Vélemény, hozzászólás?