Posted on 2 hozzászólás

Hogyan használd? Segítünk!

Nem tudod, hogyan használd?Nem mersz belevágni? Lennének ötleteid de félsz, hogy nem sikerülne?Épp emiatt szeretnénk minnél több bejegyzéssel segíteni, hogy magabiztosan vághass bele lakásod szépítgetésébe. Most megmutatjuk, hogyan teheted fel lakásod falaira egyszerűen és pontosan a választott matricákat. A matricák felhelyezéséről külön menüpontban is olvashatsz, illetve készítettünk számodra egy használati útmutatót is:) Azonban néha sokkal szívesebben nézegetek képeket magam is, útmutató leírások helyett, így elhatároztuk, hogy minden egyes dekoráció felrakását dokumentálni fogjuk, amit csak készítünk.

A múlt héten sikerült dokumentálnunk, hogyan rakunk fel mi egy falmatricát, ahogy az első képeken is látszik, először bemértük, hol is lesz majd a helye (természetesen azután, hogy felfektettük egy asztalra és rásimítottuk a mintát a hordozópapírra).

hogyan
hogyan

Oda is ragasztottuk a falhoz a dekorációt, hogy majd fokozatosan húzzuk le a hordozópapírról, e végül úgy döntöttünk, hogy mégis leszedjük, hisz nem akkora ez a dekoráció.
hogyan

hogyan
Amikor feltettük a falra, már a hordozópapír nélkül, próbáltam minnél jobban rásimítani a mintát a falra úgy, hogy az applikálófóliát kihagyjam, hiszen azt majd úgy is el kell távolítani, fölöslegesen nem kell rátapadnia ennél jobban a falra. A simításhoz teljesen megfelelő eszköz egy rongy, de akár simítót is beszerezhetsz, vagy -ahogy én tettem-, előveheted az autódból a jégkaparót is, tökéletes lesz hozzá.
Utána nagyon óvatosan elkezdtem lehúzni a fóliát, nagy szögben és nagyon lassan, figyelve a dekorációra, hogy az minden esetben a falon maradjon, az ujjaimmal rásegítve, ha egy-egy részlet mégis a fólián akarna maradni.

És ilyen lett:
hogyan
Most az egyik kedvencem ez a szép lámpa, amit szinte bárhova el tudnék képzelni, annyira fel tudja dobni a teret. A továbbiakban is igyekszünk majd minden felrakást megörökíteni, hogy te is lásd, egyáltalán nem bonyolult egy ilyet ‘megalkotni’.

Ezt a dekorációnkat ITT tudod megvásárolni, bármilyen kérdéseddel pedig keress minket bizalommal.

Kövessetek minket továbbra is, hiszen nagyon érdekes cikkekkel készülünk a falmatricáinkról!

Olvastad már a bútor matricákról írt bejegyzést? Nagyon érdekes, ajánlom figyelmedbe!

Szép hétvégét,
ujlogo

2 thoughts on “Hogyan használd? Segítünk!

  1. Gratulálok az oldalhoz! Sok sikert!

Vélemény, hozzászólás?