Posted on Hozzászólás most!

Bemutatkozás

Matrica tervezés – Végre bemutathatjuk nektek saját, egyedi falmatrica-kollekciónkat. Nem is tudjátok, mennyire vártam, hogy végre ezt írhassam 🙂

Célunk, hogy megmutathassuk, az egyszerű és apró dolgok/dekorációk is képesek arra, hogy teljesen átformálják a környezetünket. Ebből kifolyólag és persze a nevünkhöz hűen is, a kevesebb mindig több elvében látjuk a lakberendezés és lakásdekorálás lényegét.

A kezdő kollekciónk nagyon sokszínűre sikeredett, megpróbáltuk a számunkra egyedi és nekünk tetsző formákat új köntösbe foglalni, vannak egészen bonyolult, de hihetetlenül egyszerű matricák is közöttük. A legfontosabb gondolat, amit célként kitűztünk, az, hogy nem csak az előre elkészített dekorációnkat szeretnénk veled megismertetni, hanem mi is szeretnénk megismerni, hogy Neked milyen ötleteid vannak saját lakásod dekorálásához?! Ha van elképzelésed, mi megtervezzük Neked és így biztosan csak a Te otthonodban lesz meg az a dekoráció. Az inspiráció bárhonnan érkezhet, az ötletek tárháza pedig végtelen.

A Blogon szó lesz ezeknek a dekorációknak a felhelyezéséről, igyekszünk majd videóanyagokat és sok-sok képet is készíteni, hogy minnél egyszerűbb lehessen számodra a felrakás.

Várunk titeket ide és a Facebookra is sok-sok szeretettel!
matrica tervezés

Vélemény, hozzászólás?